снимка БулфотоПо разпореждане на КПКОНПИ полицията иззе от ЛиЛана поръчковото Porsche Panamera,

...
снимка БулфотоПо разпореждане на КПКОНПИ полицията иззе от ЛиЛана поръчковото Porsche Panamera,
Коментари Харесай

Полицията взе поръчковото порше на ЛиЛана по разпореждане на КПКОНПИ

снимка Булфото

По предписание на КПКОНПИ полицията иззе от ЛиЛана поръчковото Porsche Panamera, харизано ѝ преди 2 години от Васил Божков. Заводската цена на автомобила е над 150 000 евро, съобщи .

Немският автомобил е бил претрупан на паяк и откаран в гараж на Министерство на вътрешните работи. Така първокласният подарък, изработен от Васил Божков на русокоската, се причисли към флотилията от иззети возила на укриващия се в ОАЕ от родното правораздаване хазартен необут. Тази пролет полицията иззе от гаража на НОВЕ холдинг няколко лимузини на Черепа, измежду които и финален модел Maybach. Возилата към момента не се водят публично иззети, това ще се случи при неоправдателни присъди, или при констатация на КПКОНПИ, че колите са купени с пари с неразбираем генезис.

ЛиЛана е подсъдима дружно с брат си Александър, съдружника си Мартин Димитров и още двама души за злоупотреби с еврофондове. Според обвиняванията, повдигнати ѝ от Специализираната прокуратура тази пролет, знойната русокоска е управлявала незаконна тайфа за източване на милиони левове от европейски средства, а ръководени от нея сдружения са продавали софтуери и цифрови платформи, представяйки ги за създадени от компанията артикули.

По тази скица ЛиЛана е прибрала непозволено над 2,5 млн. лева по европейската стратегия „ Иновации и конкурентноспособност “.

Певицата е на независимост от няколко месеца, само че следствието против нея продължава. Според ангажирани в следствието, ЛиЛана може да се снабди и с обвиняване за пране на пари, защото през нейни сдружения за последните 5 години са минали милиони левове, а част от средствата са постъпили от офшорни компании с неразбираема благосъстоятелност.

Същевременно „ Уикенд “ научи, че против ЛиЛана е изразила подготвеност да свидетелства Ася Йочева, брачна половинка на отказалия се от футбола досегашен национал Чавдар Янков. Футболната брачна половинка също е с повдигнати обвинявания като част от незаконната тайфа на Лиляна Деянова за непозволено асимилиране на европейски средства. Йочева се води шеф на записаната в Англия компания „ Телерайз Лимитед “, от която ЛиЛана е купувала фиктивно софтуери.

Пред угрозата да се снабди с неоправдателна присъда, Ася Йочева към този момент е дала предварителни показания пред криминалистите, че е била подведена от русокоската за сключването на фиктивни договори. Засега обаче показанията ѝ не са снети писмено в наличието на прокурор или арбитър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР